styczeń 2019

Adres e-mail
Zamawiam sztuk kalendarza
Zamawiam sztuk breloka

Jeśli wybrałeś brelok, podaj jego kolor w polu informacji dodatkowych na końcu formularza.
Dostępne kolory: kremowy, brąz i czarny.

Zamawiam sztuk teczki

Jeśli wybrałeś teczkę, podaj kolor loga Labradora w polu informacji dodatkowych na końcu formularza.
Dostępne kolory: kremowy, brąz i czarny.

Płatność:
Tylko płatność z góry - do wyczerpania nakładu

Forma przesyłki:
zwykła    priorytet

Kalendarz proszę przesłać na niżej podany adres:

Pole na informacje dodatkowe:

Obowiązek informacyjny

Szanowni Państwo,
Zawiadamiamy, że przetwarzamy Państwa dane osobowe podane w powyższym formularzu w celu realizacji zamówienia tj. wysyłki produktów.

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Fundacja Labrador z siedzibą w Poznaniu ul. Żwirki 9A 60-409.
  2. W sprawach związanych z ochroną Państwa danych osobowych prosimy o kontakt na adres e-mail: biuro@fundacja.labrador.pl
  3. Pracujemy wyłącznie na danych podanych przez Państwa w trakcie złożenia przez Państwa zamówienia.
  4. Podanie przez Państwa danych jest dobrowolne, jednakże jest nam niezbędne do realizacji zamówienia.
  5. Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych jest ich niezbędność do wypełnienia umowy (realizacji zamówienia) (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), obowiązek prawny ciążący na Administratorze (art. 6 ust. 1 lit. c RODO) oraz w celu dochodzenia i/lub zabezpieczenia roszczeń (art. 6 ust.1 lit. f RODO)
  6. Państwa dane osobowe będą przez nas przetwarzane przez czas niezbędny do realizacji zamówienia oraz, w zakresie wymaganym prawem, przez okres wynikający z obowiązujących przepisów prawa (m.in. ustawy o rachunkowości), natomiast po jego upływie przez okres niezbędny do dochodzenia lub zabezpieczenia ewentualnych roszczeń.
  7. Odbiorcami Państwa danych mogą być podmioty zewnętrzne, z którymi współpracujemy w celu realizacji zamówienia tj. firmy kurierskie, agencje reklamowe, podwykonawcy świadczący usługi w zakresie hostingu danych, jak również podmioty uprawnione do wnioskowania o udostępnienie danych na podstawie przepisów prawa.
  8. Mają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania oraz prawo do ich przenoszenia, na warunkach odrębnie przewidzianych prawem.
  9. Mają Państwo prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.