Kalendarze archiwalne

Kalendarz Labrador Retriever 2014

Już po raz jedenasty trafia do Państwa rąk kalendarz Labrador retriever w całości poświęcony psom tej rasy. Jego wydawcą jest poznańska Fundacja na rzecz Osób Niewidomych Labrador Pies Przewodnik, której celem statutowym jest szkolenie i nieodpłatne przekazywanie osobom niewidomym psów przewodników.

Kalendarz Labrador retriever 2013

Oddajemy do Państwa rąk jubileuszową 10 edycję Kalendarza Labrador retriever . Z tej okazji zmieniliśmy nieco szatę graficzną i zwiększyliśmy liczbę stron przypominając najważniejsze wydarzenia z życia Fundacji.

Kalendarz Labrador retriever 2012

W chwili gdy przekazujemy Państwu dziewiątą edycję kalendarza Labrador retriever, pracę rozpoczyna dwudziesty pies przewodnik wyszkolony przez poznańską Fundację na rzecz Osób Niewidomych Labrador Pies Przewodnik.

Kalendarz Labrador retriever 2011

Już po raz kolejny trafia do Państwa rąk kalendarz Labrador retriever w całości poświęcony psom tej rasy. Jego wydawcą jest poznańska Fundacja na rzecz Osób Niewidomych Labrador Pies Przewodnik, której celem statutowym jest szkolenie i nieodpłatne przekazywanie osobom niewidomym psów przewodników.

Kalendarz Labrador retriever 2010

Oddajemy do rąk miłośników rasy labrador retriever siódmą już edycję kalendarza - cegiełki.
Dochód z jego sprzedaży jest w całości przeznaczony na realizację celu statutowego Fundacji, jakim jest szkolenie i nieodpłatne przekazywanie osobom niewidomym psów przewodników.

Kalendarz Labrador retriever 2009

Do rąk miłośników trafia szósta już edycja Kalendarza Labrador Retriever wydawanego przez Fundację na rzecz Osób Niewidomych Labrador Pies Przewodnik z siedzibą w Poznaniu.