TARGI REHABILITACJA 2006 - Łódź

2006-10-28

Już po raz trzeci Fundacja Labrador Pies Przewodnik będzie uczestniczyć w Targach Sprzętu Rehabilitacyjnego oraz Sprzętu dla Osób Niepełnosprawnych. Jest to możliwe dzięki życzliwości i sponsoringowi organizatorów: Interservisu Biura Targów. Stoisko Fundacji ma zawsze bardzo dobrą lokalizację, w związku z tym jest oblegane przez odwiedzających.Przedstawiciele Fundacji oraz instruktorzy chętnie udzielają informacji na temat działania Fundacji,szkolenia psów przewodników, sposobu ich otrzymania. Można również przejść sie z psem i zdać się na jego prowadzenie.

Dostępne są również materiały reklamowe, a chętni mogą zakupić kalendarz -cegiełkę z psmi rasy labrador retriever.

W ofercie Targów znajduje się: sprzęt rehabilitacyjny, sprzęt do fizykoterapii, przedmioty zaopatrzenia ortopedyvcznego, środki pomocnicze dla osób niepełnosprawnych, urzadzenia ułatwiające komunikowanie się, wyposażenie mieszkań i miejsc pracy, sprzęt do profilaktyki schorzeń układu ruchu, transport dla niepełnosprawnych, doradztwo zawodowe, czasopisma specjalistyczne, stowarzyszenia, fundacje, instytucje.

Chętnych zapraszamy do odwiedzenia strony www.interservis.pl.

Zdjęcia z Targów można obejrzeć w Galerii na stronie Fundacji.