Zbiórka publiczna podczas Koncertu charytatywnego 17 lutego 2012

2012-02-12

Zarząd Fundacji pragnie poinformować, że w ramach koncertu przeprowadzona zostanie zbiórka publiczna oraz aukcja przedmiotów ofiarowanych na ten cel, przez znane osoby z życia publicznego. Lista przedmiotów: 1.Wieczne pióro Sheafera z zapasem atramentu podarowane przez Dziekana Wydziału Farmacji prof. dr hab. Edmunda Grześkowiaka 2.Statuetka okolicznosciowa jubileuszu 225-lecia Wydziału Farmacji na UJ w Krakowie od Dziekana Wydziału Farmacji prof. dr hab. Edmunda Grzeskowiaka 3.Koszulka z rysunkiem i autografem od Andrzeja Mleczki 4.Płyta z dedykacja od Anny Szałapak z Piwnicy pod Baranami 5.Dwupłytowy album „Pod Budą” (DVD + CD) z odraczna dedykacja od Andrzeja Sikorowskiego 6.Książka kucharska z odreczną dedykacją od Ewy Wachowicz 7.Płyta z muzyką z filmu „Podwójne życie Weroniki” z odreczną dedykacją od Zbigniewa Preisnera 8.Płyta kolęd z odreczną dedykacją od Zbigniewa Preisnera 9.Własnorącznie naszkicowany fragment nut z filmu „Tajemniczy Ogród”od Zbigniewa Preisnera 10.Książka „Poradnik Dzień dobry tvn” z podpisami Doroty Wellman i Marcina Prokopa 11.Książka „Kreacje tańca z gwiazdami” z podpisami Magdy Mołek i Andrzeja Sołtysika 12.Zdjęcie z autografem Kuby Giermaziaka 13.Kalendarze-cegiełki z autografami zespołu „Szkła kontaktowego” 14.Kalendarz z autografem Moniki Olejnik 15.Płyty Audiofeels z odreczną dedykacja od zespołu